"

Image Hosted by ImageShack.us

Khamis

Google Chrome VS Mozilla FireFox

Ngantuknye malam ni..nak tido rase malas plak,haha..nak tido pun malas ke?Kali ni aku nak kongsi dengan korang yang masih still pakai INTERNET EXPLORER..jadi di sini aku syorkan 2pelayan yang lebih efisyen dari segi security dan kemampuan mende ni dalam melayan korang punye kerenah yang hentam keromo masuk ke web2 yang korang rase berfaedah/tak berfaedah..haha...

Google Chrome

Aku suke pakai yang ni sebab senang nak cari apa2 maklumat yang kite kehendaki,just taip je ape nama fail yang korang nak.Di bawah ni aku bagi die punye link untuk korang Download..

http://www.google.com/chrome/index.html





Mozilla Firefox

Yang ni plak Mozila Firefox a.k.a Musang Berapi,hehe...aku kureng sikit nak pakai bende ni coz berat sangat nak load..maklumlah laptop aku cap ayam je,spec kurang menyerlah..hahaa...Yang ni pun aku bagi sekali die punye link untuk korang Download...


http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

1 ulasan:

  1. Tanpa Nama7/03/09 1:08 PG

    xper klu nal lyn smpi pagi pon ok gak..smpi dedau erk...huhuhu..

    BalasPadam